Adventures Beyond Limits

LA OSS VISE DEG NORDLAND FRA ET UNIKT PERSPEKTIV, ET LAND MED BORTGJEMTE PERLER SOM VIL GI DEG EN UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE
1
Storskog-Rago National Park
2
Skjelåtinden Summit
3
Caving
4
Kayaking in the Arctic
5
Svartisen glacier
6
Saltfjellet – Svartisen National Park

Utvalg av turer, hele året!

Vi kan ta deg med på 20 nøye planlagte turer gjennom høst, vinter, vår og sommer. Vi kan også designe en tur som passer akkurat for deg. Ta kontakt med oss!

RUNE KROGH

Eier & Guide

Velkommen reisende! Mitt navn er Rune Krogh, og jeg er en profesjonell guide med enorm eventyrlyst, med mine 31 år i Nordland, er det få plasser som ikke er utforsket. Jeg lever med min familie på 3 og Ca. 30 huskyer på landet, vi bor like ved Svartisen, som er akkurat nord for polarsirkelen.

Gjennom min profesjonelle karriere som guide, så har jeg jobbet for Børge Ousland, den verdenskjente polfareren. Jeg har vært med og guidet folk til Nordpolen, gjennom Nordvestpassasjen, og krysset Grønland to ganger fra øst til vest på høsten akkurat slik Nansen gjorde i 1888. Jeg har ledet folk over Finnmarksvidda, Svalbard og et utallige krysninger av Svartisen. Jeg har ledet folk Norge på tvers på vinterstid med ski og pulk, sommerstid med ryggsekk og en utallige eventyr med hundespann. Men det jeg husker aller best var Norge på tvers med min et år gamle datter!

Jeg er en utdannet spesialist i tauredning, jeg har det høyeste sertifikatet innen tilkomstteknikk som er tilgjengelig. (Klasse A-3) og 12 års erfaring med å klatre på Norske plattformer

Vårt team i Beyond Limits kan organisere nesten alle aktiviteter tilpasset ditt behov! Vi tilbyr en uforglemmelig tur gjennom Norge på tvers både sommer og vinter, vi tilbyr kajakkpadling rundt spektakulære isfjell som kalver fra Svartisen. Utendørs klatring, rappellering med grupper, eller tinderangling på kjente topper her i Nordland!

Med hundespannet strekker mulighetene seg enda lengre, vi kjører nemlig oppe på isbreen midt på sommeren med sleder! Join oss – med vårt lag får du muligheten til å oppleve dem bortgjemte perlene som skjuler seg her i Nordland

Because once you accept your limits, you can go beyond them!

HVA VI TILBYR

Profesjonell guide og utstyr

Profesjonell guide

Våre guider er trent på dem tøffeste og hardeste polar regionene på jorden. Vi vil lede deg gjennom villmarka og til målet.

Vakre stede

Vi vil ta deg med til dem vakreste plassene på jord, hvor fjellene, innsjøer, grotter og andre diamanter ligger gjemt å venter på deg.

Ville landskap

Storslått landskap og en helt vill kontrast mellom vinterland på isbreen og fjordene som ligger  1000m nedenfor vil få hjertet ditt til å slå fortere.

Hunder og slede

Mennesker & dyr som arbeider sammen. Et fantastisk hundeslede eventyr som vil ta deg nesten overalt.

Beste utstyret

Vi gir deg utstyr av beste kvalitet, vårt utstyr vil gjøre eventyret ditt helt komplett.

Sikkerhet og respekt

Naturen kan være uforutsigbar, derfor er alt nøye planlagt og vi sørger for at alt er sikkert. [icon color=»Accent-Color» size=»tiny» icon_size=»» image=»fa-share-square-o»]

Dyr og guide

Dyr, natur og reiser har alltid hengt sammen med hverandre. Først så er det vanskelig og beskrive dette fantastiske forholdet mellom dyr og mennesker. Det er basert på vennskap, samarbeid og balanse. Enhver person kommuniserer med hans hundespann på en sånn måte at det er bare dem selv som skjønner det. I ville regioner, så trenger mennesker dyrene akkurat som dem trenger dem. Takket være dette vennskapet gjennom mange generasjoner så har mennesker og dyr levd sammen i den nordlige delen av verden. Og begge har hatt nytte av dette vennlige samarbeidet.

I dag så teller familien vårt 30 hunder, noen har vi hatt helt fra dem var valper. Sammen med dem så krysser vi Nordland og Svartisen med sleder, og på sommeren bærer dem kløv. Det er noe magisk med det båndet du knytter med dyret, og i dag så inviterer vi deg til å prøve selv!

Natur og landskaper

Nordland er en av dem siste ville, vakre og unike regioner av verden, det er ofte omtalt som Norges største gjemte diamant. Vi er glade for å kunne kalle dette vårt hjem. Her nord for polarsirkelen lever vi med fjell som inneholder marmor og istiden er enda her. Vi kaller den Svartisen, Norges nest største isbre, det er også den som er lettest tilgjengelig i nord Europa. Enorm kraft av naturen har gravd ut hull, formasjoner og store grotter som er over 250km lang. På toppen ligger Svartisen og kalver store isfjell ned i en innsjø som vi kan padle rundt.

Dette varierte landskapet lar deg klatre ned i gjemte grotter, se på vannet som forsvinner i fjellet og plutselig kommer opp 100m lenger ned. Forestill deg selv oppe på platået av Svartisen og den kontrasten som blir av å være i vinterland og se ned i den blåe fjorden som strekker seg ut i Atlanteren. Vi inviterer deg til å se det med dine egne øyner.

HVA SKAL VI GJØRE

Vi tar deg med i en verden full av vakker natur, og med den siste istiden, gir vi deg unike eventyr.

Reisende fra hele verden spør oss ofte spørsmål om Norge er en bra plass for noen uten erfaring? Vil jeg være i stand til å møte utfordringene av den ville naturen? Er det passende for unge, gamle, business folk, familier eller litt mer eventyrlystne eventyrere?

Det ultimate svaret for oss er alltid ja!

 

Naturen rundt vår plass er en av Norges største gjemte diamant. Vi har alt her, alt fra den mest tilgjengelige isbreen i Europa til dem bortgjemte vakre strendene, eller dem mest hardcore grottene i verden. Opplev vinteren midt på sommeren, eller padle rundt flytende isfjell eller padle inn til dem bortgjemte strendene for et bad.

Gjennom mange års erfaring har vi utformet turer som passer ditt behov, uansett hvor du er fra, den urørte naturen her har en hemmelighet for alle! Bli med oss padle i arktiske omgivelser, isklatre midt på sommeren, kjøre hund over Svartisen eller gå Norge på tvers. Stå på toppen av Svartisen største fjell, enter Lahko, Saltfjellet eller Rago nasjonalpark, eller hopp ned i dem mest hardcore grottene ved hjelp av klatretau, og tilbringe natten der.

Med vårt lag i Beyond Limits er det ingen grenser! Du kan kjøre hundeslede midt på sommeren, eller prøv våre spesialdesignede offroad vogner. Klatre i fjell, sommerski, tinderangling og rappellering, eller bare sitte ned, slappe av, og la oss vise deg den vakreste stedene i Norge.

The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

ARTHUR C. CLARKE

Nylig blogg innlegg (Kun på engelsk)
Expeditions
28 oktober 2017

Rago Nationalpark in the autumn

Storskog-Rago is a small national park, but the contrasts are huge. You can experience peaceful woodland, naked rock faces, cliffs, huge boulders, waterfalls and deep canyons. Rago is beautiful but even more…
Expeditions
26 oktober 2017

Snøtinden in the fall 2017

It’s the beginning of October, the frost is back, and the first snowfall has reached Svartisen glacier. The weather forecast is excellent, and tonight, it’s full moon and everything just…
Expeditions
16 mai 2017

Across Norway Winter

It’s the beginning of April, the sun is back, and it’s time to be the first to cross this part of northern Norway during winter season. The national park center…
Nylig Instagram bilder