TUR INFO

Oversikt

Dato

På forespørsel

Varighet

1 dag (~6-8 timer)

Sted

Gildeskål

Pris

På forespørsel

Antall deltagere

Møteplass

Gildeskål

Erfaring

Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Men du burde være i grei form, og vi skal gjennom noen trange passasjer så derfor må du være fit.

BESTILL TUREN

TUR INFO

Ytterligere Info

En unik labyrint grotte

Vi skal utforske Nonshauggrotta, en skikkelig labyrint, så kart og kompass er nødvendig for å navigere inne her. Naturen har arbeidet i flere tusen år her, og derfor er det mange nydelige formasjoner og ganger som går i alle plan. Det er alt fra store stalagmitter til beinrester av gamle dyr som en gang var her. Dette er en fin tur, inne i grotten når vi omsider et vindu som vi kan sitte å se ut, det er en dropp på ca 50m ned her. For den som er veldig eventyrlysten så er det mulig å rappellere ut dette vinduet som en avslutning på turen.

Beskrivelse

Vi møtes i Gildeskål på avtalt sted, går opp fjellsiden og etter ca 45 minutter så når vi dem første hullene. Vi entrer da den 1,5 km lange labyrinten.

Noen folk har klaus, å møte sin frykt i en kontrollert måte, er veldig effektivt og du vil sitte igjen med en stor mestringsfølelse. Vi tar profesjonelle grottebilder underveis som du vil få kopi av etter turen.

Sikkerhet

I Beyond Limits så fokuserer vi alltid på sikkerheten. På denne turen bruker vi kompetent guide, han er veldig godt kjent her. Vi har også en nøye utformet internprosedyre med sjekklister og risikoanalyser som vi går gjennom før vi entrer grotten. Denne grotten er kompleks, men det er aldri langt å gå før en kommer ut i dagslyset igjen.